duminică, august 14Asociația Centrul Cultural Corbu
previous arrow
next arrow
Slider

Seminar tineret – Eurodesk

Centrul Cultural Corbu, în parteneriat cu Direcția Județeană de Sport și Tineret Constanța, organizează seminarul pentru tineret “Time to move”, sub egida Eurodesk, în data de 26 octombrie 2016, între orele 14.00 – 16.00, la Centrul de Tineret Corbu.

Serviciul Eurodesk funcționează oficial și ca structură suport pentru programul Erasmus+ al Uniunii Europene și oferă informații și îndrumări de înaltă calitate despre Europa tinerilor și celor care lucrează cu tinerii.

În România, Serviciul Eurodesk funcționează în cadrul Agenției Naționale pentru Programe Comunitare în Domeniul Educației și Formării Profesionale, agenție care implementează programul Erasmus+, program al Uniunii Europene în domeniile educației, formării, tineretului și sportului.

Time to move cuprinde o serie de evenimente pentru tineri organizate în luna octombrie 2016. Aceste activități te vor ajuta să descoperi sute de posibilități prin care poți merge în străinătate și poți participa la un proiect internațional, poți explora Europa sau câștiga experiența de care ai nevoie pentru viitorul tău. Toate activitățile sunt conduse de experți Eurodesk, întotdeauna gata de a purta o discuție și de a te ajuta să găsești proiectul internațional cel mai potrivit pentru nevoile tale. Un serviciu de voluntariat într-o altă țară pentru câteva luni? Un schimb școlar pentru un semestru? Stagii în străinătate? Avem acoperire. Te putem ajuta.

time2move