Beyond21
Concentric
Educatie pentru viata
Step Up Generation
Go Smart
Lupta pentru tine
previous arrow
next arrow

Prietenul meu de la scoala

„Prietenul meu de la şcoală” este un proiect iniţiat de Centrul Cultural Corbu, in parteneriat cu Scoala Gimnaziala „Gh. Lazar” Corbu, care îşi propune evideţierea percepţiei elevilor asupra profesorilor, prin redactarea unor compuneri din care să reiasă calităţile celui mai îndrăgit profesor.

Concursul s-a desfăşurat în mediul cel mai plăcut pentru elevi, mediul online, in perioada 6-13 octombrie. Compunerile s-au trimis de pe site-ul Centrului Cultural Corbu, fiind publicate apoi pe Facebook, pentru a fi votate de cititori, fără a fi dezvăluită identitatea autorului sau a profesorului, până după jurizarea lucrărilor.

Juriul a urmărit profunzimea sentimentelor elevului faţă de profesorul său cel mai drag, aprecierea calităţilor şi a relaţiei elev–profesor, aşa cum este văzută de către elev. Membrii juriului sunt voluntari cu importantă experienţă în activităţile sociale din comunitate.

Primele trei locuri sunt premiate cu o excursie la Bucureşti, care include vizitarea gratuită a mai multor obiective turistice.

 

Rezultate:       

Au participat în concurs 17 elevi, ale căror lucrări sunt publicate pe www.facebook.com/centrulculturalcorbu.

Castigatori : Zvincu Albertina – 1, Cornila Cosmina – 2, Orzoi Ernestina – 3.

 

Juriul:

–          Enache Daniel

–          Matei Gabriel

–          Dragan Gabriela

–          Brabete Ioana

 

Partener: Scoala Gimnaziala „Gh. Lazar” Corbu

–          Prof. Badea Elena

–          Prof. Ifrim Alina