Beyond21
Concentric
Educatie pentru viata
Step Up Generation
Go Smart
Lupta pentru tine
previous arrow
next arrow

Poezie la nisip

Pentru organizația noastră, cea mai de preț resursă, singura noastră valoare, este voluntarul. Fiecare este special, fiecare este unic și fiecare are un rol la fel de important. Și suntem mândri să spunem că putem face față oricând, oricărei provocări.

Avem deja o echipă fantastică. Dar nu ne oprim aici. Vom deveni o echipă extraordinară, iar pentru asta, căutam continuu noi voluntari, care să aducă plus valoare și să ducă tradiția mai departe. Chiar dacă am crescut și mulți dintre noi suntem elevi, studenți sau angajați, sub uniforma de zi cu zi, aproape de suflet, purtăm acest tricou care ne face mândri: tricoul de voluntar.

Acesta este proiectul Concentric. Proiectul prin care, timp de un an, organizăm diverse evenimente și activități menite să identifice și să aducă în echipa noastră noi voluntari, pe care noi, la rândul nostru îi vom forma, ca ei să continue această frumoasă poveste.

Pe Plaja Răsărit, evenimentul “Poezie la nisip” a fost organizat cu sprijinul voluntarilor cu vechime, dar și cu ajutorul celor nou veniți în echipă.

Am avut alături poeții Amelia Stănescu, Iulia Pană, Sorin Roșca, Silvia Bitere, Ottilia Ardeleanu, Mircea Lungu, Daniela Varvara, Eduard Rosenveig și Ion Scarlat, în ritmurile muzicii oferite de Laurențiu Marinescu și Ion Scarlat.

Proiectul Concentric este un proiect de dezvoltare a voluntariatului, cofinanțat de Corpul European de solidaritate al Uniunii Europene.