duminică, august 14Asociația Centrul Cultural Corbu
previous arrow
next arrow
Slider

conKIDStador – editia a VII-a, 2015

       LOGO-CONKIDSTADOR-2015  conKIDStador este un eveniment-concurs pentru copii, organizat de Centrul Cultural Corbu, cu sprijinul Primariei Comunei Corbu si al Scolii Gimnaziale “Gh. Lazar” Corbu, ajuns la editia a VII-a.

        De-a lungul timpului, concursul si-a schimbat locatia, probele, juriul si modalitatea de desfasurare. Pana acum, confruntarea s-a facut intre echipele scolilor din comuna, “Gh. Lazar” si “V. Alecsandri”, cupa “conKIDStador” revenind scolii cu cele mai multe probe castigate la finalul concursului. Astfel, “V. Alecsandri” a dobandit 4 cupe, iar “Gh. Lazar”, doua cupe.

       La fiecare editie, au participat in concurs aproximativ 50 elevi, iar ca spectatori, in jur de 300 elevi. Premiile puse la bataie au fost simbolice, toti concurentii primind cadouri de acelasi fel, iar castigatorii probelor, mici premii specifice probei la care au participat.

       Anul acesta, la 7 ani de la initierea concursului, schimbam radical modul de desfasurare. Probele, desi par asemanatoare, vor fi puse in scena diferit, acoperind o arie larga de interes, dans, muzica, sport, cultura generala, perspicacitate, indemanare. Se largeste si segmentul de varsta, fiind permise inscrierile copiilor cu varsta cuprinsa intre 10 si 16 ani.

       Confruntarea nu se mai face intre echipele scolilor din comuna, ci vor participa la fiecare proba copiii inscrisi individual, indiferent de scoala de la care provin, iar confruntarea se face intre cei inscrisi, la fiecare proba vor fi 3 castigatori (locurile 1, 2 si 3), premiile puse la dispozitie fiind substantiale, crescand interesul participantilor.

       Inscrierile se fac pe site-ul nostru, pe facebook, prin telefon, sau prin completarea unui formular scris, dand astfel sansa tuturor copiilor sa se inscrie, indiferent daca au acces la internet sau nu.

       La fiecare proba vor participa 12 concurenti, in ordinea inscrierilor in concurs. Atentie, primii inscrisi sunt primii care vor participa la concurs, lista fiind alcatuita in ordinea inscrierilor! Daca la o proba s-au inscris deja 12 concurenti, inscrierile continua. Din experienta celorlalte concursuri organizate, dintre primii 12 inscrisi, cativa vor fi absenti, deci locurile vor fi completate cu urmatorii aflati pe lista, in ordine. Daca numarul celor inscrisi este mult mai mare, proba respectiva va fi reorganizata, astfel incat sa permita participarea unui numar cat mai mare de copii, toti avand sanse egale.

       Ca si in editiile anterioare, va fi o atmosfera de sarbatoare, spectacolul oferit de copii si experienta dobandita, fiind marele castig al participantilor.

       Juriul va fi format din 5 membri, specialisti cu experienta in domeniu. Presedintele juriului va asigura corectitudinea jurizarii, fara sa aiba drept de vot.

REGULAMENT

 • Inscrierile se fac incepand cu 15.05.2015, ora 14.00, pana la 29.05.2015, ora 14.00
 • Se pot inscrie copii cu varsta intre 10 si 16 ani, cu domiciliul in comuna Corbu.
 • Copiii participa toti in aceleasi conditii, indiferent de varsta.
 • Concursul contine 7 probe.
 • Fiecare copil se poate inscrie la maxim 3 probe, dar obligatoriu cu numere diferite.
 • Concurentii vor avea asupra lor materialele necesare (muzica, decoruri, etc).
 • Concurentii pot solicita materiale sau tehnica necesare realizarii numarului, inainte de 29 mai.
 • Concurentii se vor prezenta cu 30 de minute inainte de inceperea concursului.
 • In functie de imprejurari, desfasuratorul poate fi modificat de catre organizatori.
 • Concurentii se pot inscrie:
  • pe site: www.centrulculturalcorbu.ro
  • pe facebook: www.facebook.com/centrulculturalcorbu
  • prin telefon: 0761 500 210
  • prin formularul completat (disponibil aici), completat si adus la Centrul de Tineret Corbu.

PROBE


CULTURA GENERALA

Concurentii primesc seturi de cate 3 intrebari de cultura generala, din diverse domenii. Pentru a ramane in competite, concurentul trebuie sa raspunda la cel putin una din cele 3 intrebari din runda. Proba este castigata de ultimul concurent ramas in competitie.

Premiul 1: E-book Reader Kindle

ebookKindle este un gadget excelent pentru cei pasionati de lectura. Te vei bucura de lectura fara sa fii intrerupt de alerte de e-mail sau notificari.  Ecranul seamna cu o foaie de hartie, asa ca poti citi cu usurinta chiar si in lumina puternica a soarelui. Kindle nu necesita putere pentru folosirea continua, permitandu-ti sa citesti pana la cateva saptamani cu o singura incarcare. Poti adauga note, le poti edita sau sterge, sau chiar le poti descarca pe un calculator.  Noile titluri si articolele arhivate sunt la o simpla conexiune distanta. Conecteaza-te cu usurinta la  Wi-Fi si acceseaza ceea ce ai nevoie. Continua sa fii cel mai bun, citeste cu noul tau Kindle!

 

 

 

Premiul 2: Stilou Pilot MR Wildness pilot

Premiul 3: Istoria Neamului Romanesc – Editura Rossa  Istoria Neamului Romanesc - coperta fata

INSCRIERI LA PROBA „CULTURA GENERALA”

Nr CrtNumele si prenumeleVarstaObservatii
1ZVINCU ALBERTINA14
2ORZOI ERNESTINA13
3SIRBU LOREDANA FLORENTINA13
4CHIPARCA SARA14
5DRAGU GEORGIANA CRISTINA13
6VLAD ANA MARIA13
7ZBENGHEA BIANCA NICOLETA14
8CIUCLEA ANDREEA14
9DANCIU STEFAN12
10CIOVANA SEBASTIAN ANDREI13
11CIOBANU ALEXANDRA11
12DRAGUT ANDREEA ALINA12
13LICA BIANCA12
14NECULAES RAMONA ALEXANDRA12
15COTOI ANDREI13
16PETCU GEORGIANA DANIELA13


DANCE STAR
Concurs de dans

Concursul cuprinde mai multe runde, muzica fiind impartita in colaje muzicale, ce vor contine diferite stiluri de dans. La sfarsitul fiecarei runde, o parte din concurenti vor fi eliminati de catre juriu. Ultimii 3 dansatori ramasi in competitievor castiga premiile acestei probe. Concurentii pot evolua individual, sau in pereche, punctajul se va face individual, pentru fiecare dansator.

Premiul 1: Sistem audio 5.1

Sistemaudioul acustic Genius SW-HF 5.1 este format din componente de inalta calitate: subwoofer din lemn cu difuzor de frecvente joase incorporabil cu o putere de 45W sateliti si 5 sateliti din lemn cu o putere de 16 W per canal. Genius SW-HF 5.1 ofera un sunet clar si bas profund. Fiecare componenta a sistemului este realizata din panouri de MDF durabile. Sistemul acustic cu puterea de 125W RMS cu suportul sunetului multi-canal se potriveste, atat pentru a asculta muzica si de a privi filme DVD, cat si pentru jocuri; iar cablul-adaptor din set iti permite sa conectezi Genius SW-HF 5.1 la placa de sunet a calculatorului.

 

 

Premiul 2: Stepper stepper  Premiul 3: Minge fitness minge

 

INSCRIERI LA PROBA "DANCE STAR"

Nr CrtNumele si prenumeleVarstaObservatii
1MAVRICHI ANDREEA ELENA15
2CORNILA COSMINA GABRIELA15
3PEPENEL STEFANIA LILIANA13
4BORTA GABRIELA12
5BLANARU ADELINA IONELA15
6PETCU GEORGIANA DANIELA13
7MARIAN BEATRICE CRISTIANA13
8HANGA ALEXANDRA13
9ARTICUCI SORINA13
10FRUNZA IONUT13
11BERECHET TEODORA12
12CIOBANU ALEXANDRA11
13IORDAN RUXANDRA10


CONTINUA MELODIA

Este o proba spectaculoasa, foarte apreciata in editiile anterioare ale concursului, in care concurentii vor asculta o melodie, care se opreste brusc. Sarcina lor este sa continue melodia, respectand versurile originale. Concurentii primesc, pe rand, cate o melodie, iar la primul raspuns gresit, concurentul este eliminat. Ultimii 3 concurenti ramasi in competitie, primesc premiile acestei probe.

Premiul 1: iPod Nano

ipodCu o grosime de doar 5,4 mm — şi dimensiunea unui card de credit — noul iPod nano este cel mai subţire iPod de până acum. Ecranul Multi-Touch de 2,5 inchi este de aproape două ori mai mare decât cel al iPod-ului nano precedent. Aşa că poţi vedea mai mult din muzica, fotografiile şi videoclipurile pe care le iubeşti.
Butoanele îţi permit să redai, să pui pauză, să schimbi melodii şi să reglezi volumul mai repede. Noul design fin din aluminiu anodizat face ca iPod nano să arate pe cât de bine se aude.  Acum iPod nano are încorporat Bluetooth 4.0, aşa că experienţa ta muzicală devine şi mai bună. Să cuplezi la iPod nano căşti sau difuzoare cu Bluetooth e floare la ureche, fără fire de care să te împiedici.

 

 

 

Premiul 2:     casti1              Premiul 3:casti2

INSCRIERI LA PROBA „CONTINUA MELODIA”

Nr CrtNumele si prenumeleVarstaObservatii
1SIRBU LOREDANA FLORENTINA13
2CHIPARCA SARA14
3BLANARU ADELINA IONELA15
4DRAGU GEORGIANA CRISTIANA13
5BORCAN IONUT STEFAN11
6TUDOR ADRIANA ANDREEA13
7CORNILA COSMINA GABRIELA15
8ORZOI GEORGIANA ERNESTINA15
9CRISTEA IONELA15
10DICU EMANUEL13
11POPA ROBERT FLORENTIN14
12ZBENGHEA BIANCA NICOLETA14
13GHEORGHE ELENA ALEXANDRA16
14CIOBANU ALEXANDRA11
15SERBAN BIANCA MARIA13
16LICA BIANCA12
17COTOI ANA-MARIA12
18BERECHET TEODORA13


TRASEUL CAMPIONILOR
Proba sportiva si de indemanare

Traseul Campionilor este proba care supune la un stres maxim. Este o proba de indemanare, de abilitati sportive si de organizare a timpului. Se amenajeaza un traseu cu obstacole, pe parcursul caruia concurentii vor trebui sa se foloseasca de viteza, mobilitate, dar si de indemanare sau perspicacitate. Cursa are loc contra-cronometru. Primii trei clasati vor deveni campionii acestei probe.

Premiul 1: Bicicleta B’Twin

bicicleta
Cadru : Cadrul din oţel Hi Ten oferă un plus de confort şi rezistenţă.
Furcă : Furca din oţel absoarbe foarte bine şocurile.
Transmisie : Casetă pinioane 6 viteze. Deraior spate Shimano. Manete rotative micro-shift cu 6 viteze indexate.
Frâne : Sistem de frânare V-Brake faţă/spate pentru mai multă putere şi siguranţă.
Ghidon : Ghidonul semi înălţat, din oţel, asigură un plus de confort.
Pipă : Pipă MTB de tipul head set pentru mai multă rigiditate şi siguranţă.
Şa : Şaua reglabilă în înălţime şi înclinare asigură confort.
Tijă de Şa : Tijă de şa din oţel.25.4.
Roţi : Roţi MTB din aluminiu, perete simplu, blocare rapidă la roata din faţă pentru întreţinere, transport şi depozitare uşoară.
Cauciucuri : Cauciucuri MTB polivalente.roată şi şosea 26 x 2.00.
Pedale : Pedale din răşină cu ax de oţel pentru rezistenţă şi longevitate.
Greutate : 13 kg 800.

 Premiul 2:  Skateboard   skateboard              Premiul 3: Minge voleiminge-volei

INSCRIERI LA PROBA „TRASEUL CAMPIONILOR”

Nr CrtNumele si prenumeleVarstaObservatii
1ENE MIHAI DANIEL15
2RADUS MADALIN15
3NITA RAUL DANIEL12
4RUSU IONUT14
5PADURARU ABSALOM15
6CIORNEA GEORGE14
7RUSU IRINA ALEXANDRA13
8FODOR PETRU-CONSTANTIN13
9VOICU ALIN11
10PLACINTA ANDY CRISTIAN16
11FITA RAYMUND15
12DRAGAN ROBERT15
13ROBACIU VIOREL15
14BLANARU ANDREI VASILICA17DESCALIFICAT: Nu se incadreaza in categoria de varsta 10-16 ani.
15ANITA SEBASTIAN13
16ANDREI GABRIELA ANDREEA12
17DICU EMANUEL13
18ROBACIU ADRIAN12
19CIOVANA SEBASTIAN ANDREI13
20POPESCU GEORGE14
21DRAGUT ANDREEA ALINA12
22NECULAES RAMONA ALEXANDRA12
23PASCARIU CATALIN16
24COTOI ANA-MARIA12


FREESTYLE
Freestyle cu mingea

Prin aceasta proba noua in concurs, pasionatii de freestyle cu mingea isi pot dovedi talentul printr-un numar de freestyle, cu o durata de cca 2 minute. Iti poti pregati coregrafia, poti folosi muzica preferata, sau poti improviza direct in concurs. Spectacolul oferit va fi notat de juriu, care va decide cine sunt castigatorii acestei probe. 

Premiul 1: Minge de fotbal Adidas

MINGE UEFA
Minge de fotbal Adidas Jabulani oficiala utilizata la campionatul mondial de fotbal. Mingea Adidas are in design-ul sau 11 culori, cifra 11 facand referire la numarul de limbi care sunt vorbite pe teritoriul Africii de Sud, 11 comunitati care alcatuiesc populatia acestei tari si a celor 11 jucatori care alcatuiesc o echipa de fotbal. Cifra 11 mai are si o alta insemnatate pentru Adidas, acesta este al 11-lea model de minge Adidas care este minge oficiala la Campionatul Mondial de Fotbal. Mingea Adidas este construita din 8 panels lipite termic,material TPU, poseda o tehnologie Grip’n Groove destinata unui control mai bun al balonului, mingea Adidas in momentul lovirii dezvolta o forta si o viteza care fac din Jabulani cosmarul portarilor,Toate aceste calitati fac din Jabulani “the best ball in the game”!

 

 

 Premiul 2:  Minge Adidasminge          Premiul 3: Minge Pumaminge2

INSCRIERI LA PROBA „FREESTYLE”

Nr CrtNumele si prenumeleVarstaObservatii
1VOICU ALIN11
2POPA ROBERT FLORENTIN14
3HOBU MIHAI10
4PASCARIU CATALIN16
5PADURARU ABSALOM15
6
7
8
9
10
11
12


TALENT SHOW
Concurs de talente

Daca ai un talent special, in orice domeniu (muzica, desen, teatru, sport, improvizatie, etc), aceasta proba iti acorda 3 minute sa convingi juriul ca tu esti cel mai talentat concurent.

Premiul 1: Tableta Allview H7 4G

tableta
Tableta ALLVIEW H7 Life, Wi-Fi + 4G, Quad Core Cortex A7 1.3GHz, 8GB, 1GB DDR3, Android Jelly Bean 4.2.2.
VIVA H7 life e potrivita atat in calatorii, cat si in activitatile zilnice. Datorita conexiunii 3G HSDPA+ cu o viteza de download de pana la 21 Mbps, vei avea acces rapid la internet oriunde te-ai afla.Personalizeaza-ti tableta oferindu-i un nume. Personalizeaza ecranele stabilind aplicatiile de care ai nevoie pe ecranul tau principal. Adauga-le, sterge-le sau muta-le de pe un ecran pe altul sau grupeaza-le in foldere. Nu uita sa iti alegi una din multele optiuni de deblocare a dispozitivului. Bucura-te de temele pe care ti le pune la dispozitie tableta VIVA H7 life:
– Living – patrunde intr-o lume a viitorului unde interactivitatea atinge cote impresionante. Cu tema Living navigarea este usoara si interactive;
– Joy – aceasta tema iti ofera prin culorile vii energie si buna dispozitie in fiecare zi;
– Modern Style – tema a fost gandita sa se potriveasca perfect cu exteriorul, fiind creata din culori deloc timide, la fel ca si carcasele tabletei. 
Cele mai avansate aplicatii ruleaza cursiv si rapid datorita puternicului procesor Cortex A7 Quad Core de 1,3 Ghz, sustinut de o memorie RAM de 1 GB (DDR3). Memoria interna de 8 GB iti ofera spatiul necesar pentru a stoca toate fisierele de care ai nevoie. Aceasta este extensibila pana la 40 GB printr-un card Micro SD de pana la 32 GB.

Premiul 2:  Camera foto Nikon Coolpix Kit nikon

Include incarcator pentru aculumatori, husa protectie, card memorie 4 Gb, acumulatori.

 

Premiul 3: Boxa Bluetooth Philips bt

INSCRIERI LA PROBA „TALENT SHOW”

Nr CrtNumele si prenumeleVarstaObservatii
1AVRAM OSCAR11
2CRETU IULIAN13
3MATEI ANDRA NICOLETA12
4BALAN CATALIN12
5ZVANCU ALBERTINA14
6DICU EMANUEL13
7GHEORGHE ELENA ALEXANDRA16
8PIRVU GEORGIANA15
9CIOBANU ALEXANDRA11
10BERECHET TEODORA12
11IORDAN RUXANDRA10
12BORCAN IONUT STEFAN11


GALERIA FANILOR

Orice jucator are fani, iar atunci cand jucatorul lor este in teren, fanii fac un adevarat spectacol. Toti jucatorii inscrisi pot veni cu propria galerie, sau pot fi sustinuti de spectatorii prezenti. La fiecare concurent, juriul va nota si prestatia galeriei, iar concurentul cu cea mai buna galerie, va primi premiul acestei probe.

Premiul: 10 bilete la film, la Cinema City

Cinema Tickets
Ia-ti portia de adrenalina, paseste intr-o lume fermecata si fa ocolul lumii alaturi de filmele tale preferate, doar la Cinema City! Locul ideal in care sa poti viziona cele mai recente premiere, avanpremiere, profitand de conditii si servicii excelente.
Biletele vor fi rezervate la un film ales de castigatori, la o data stabilita de comun acord, convenabila pentru toti. Castigatorul va imparti cele 10 bilete cu membrii galeriei.

 

 

Nu este necesara inscrierea, galeriile se vor prezenta direct la concurs.


MULT SUCCES !