miercuri, august 10Asociația Centrul Cultural Corbu
previous arrow
next arrow
Slider

Karate-Do

Primaria Corbu si Centrul Cultural Corbu au adus in Centrul de Tineret Scoala de Karate-Do Sawaki.

La cursuri participa peste 30 de copii, in fiecare luni, joi si sambata, intre orele 17.45 – 19.45.

Clubul Sportiv Sawaki este afiliat din 2003 la Federaţia Română de Arte Marţiale(FRAM) în Departamentul de Karate S.K.D.U.N. (Shotokan Karate-Do of United Nations) condus de shihan Aurel Pătru 7 dan.

Obiectivul principal este promovarea pe scară largă a artelor marţiale, cursurile noastre sunt completate de iniţierea copiilor de grădiniţă în gimnastica de bază, cursuri de aerobic/tae-bo cu şcolari.
Prin multiplele acţiuni întreprinse – stagii de pregătire, participări la numeroase competiţii, demonstraţii, clubul SAWAKI doreşte să ofere sportivilor săi o pregătire deosebită.

După perioada competiţională, în lunile iunie, iulie, in programele de antrenament sunt incluse tehnici pentru autoapărare, tir sportiv cu arcul, precum şi tehnici din domeniul armelor tradiţionale (nunchaku, bo, tonfa, bokken şi kali escrima), un curs deosebit de interesant ce continuă educaţia marţială şi dau un înţeles mai clar al artelor marţiale tuturor sportivilor.Clubul Sportiv Sawaki este afiliat din 2003 la Federaţia Română de Arte Marţiale(FRAM) în Departamentul de Karate S.K.D.U.N. (Shotokan Karate-Do of United Nations) condus de shihan Aurel Pătru 7 dan.
Obiectivul principal este promovarea pe scară largă a artelor marţiale, cursurile noastre sunt completate de iniţierea copiilor de grădiniţă în gimnastica de bază, cursuri de aerobic/tae-bo cu şcolari.

Prin multiplele acţiuni întreprinse – stagii de pregătire, participări la numeroase competiţii, demonstraţii, clubul SAWAKI doreşte să ofere sportivilor săi o pregătire deosebită.

După perioada competiţională, în lunile iunie, iulie, in programele de antrenament sunt incluse tehnici pentru autoapărare, tir sportiv cu arcul, precum şi tehnici din domeniul armelor tradiţionale (nunchaku, bo, tonfa, bokken şi kali escrima), un curs deosebit de interesant ce continuă educaţia marţială şi dau un înţeles mai clar al artelor marţiale tuturor sportivilor.

FETE ŞI BĂIEŢI MAI MICI SAU MAI MARI, TOŢI CU ACELAŞI SCOP:
· descoperirea secretelor AUTOAPĂRĂRII;
· umplerea timpului liber intr-un mod util si eficient;
· participarea la CONCURSURI cu alţi copii din tara;
· PRIETENII adevărate cu fete şi băieţi de seama ta;
· obţinerea centurilor colorate şi mult-râvnita Centură Neagră;
· şi multe alte minunate programe de pregătire oferite de conducerea clubului.