duminică, august 14Asociația Centrul Cultural Corbu
previous arrow
next arrow
Slider

Jocurile online – de la zero la dependenta

Seria de activitati nonformale din proiectul “Lupta pentru tine!” a continuat cu un eveniment menit sa dea un exemplu tinerilor pasionati de jocuri online, o alternativa sanatoasa la statul in fata calculatorului.

Sub pretextul unui campionat de jocuri online, tinerii inscrisi au participat la un studiu privind timpul petrecut in jocuri si pericolul reprezentat de captivitatea in mediul online.

Astfel, am renuntat la campionatul online si am schimbat sala de calculatoare cu stadionul de fotbal, unde s-a desfasurat un campionat de fotbal intre gamerii nostri si un grupde tineri de la Fundatia Giovanni Bosco din Constanta.

Desi nu erau echipati corespunzator pentru fotbal, tinerii nostri au fost la inaltime, castigand Cupa “Lupta pentru tine!”.

Un exemplu de implicare sociala ne-au oferit tinerii de la Fundatia Giovanni Bosco, pe care ne bucuram ca i-am cunoscut

Multumim Dlui Marian Ţuţuianu de la Directia Judeteana de Sport si Tineret Constanta, Fundatiei Giovanni Bosco, arbitrilor Cristian Tanase si Catalin Toader, de la Asociatia Judeteana de Fotbal Constanta, Primariei Corbu si Companiei OMV Petrom, pentru sustinerea acestui eveniment.