Beyond21
Concentric
Educatie pentru viata
Step Up Generation
Go Smart
Lupta pentru tine
previous arrow
next arrow

Educație pentru siguranță


INTRĂ LA CURS! - EDUCAȚIE PENTRU SIGURANȚĂ

Centrul Cultural Corbu, în parteneriat cu Școala Gimnazială „Gheorghe Lazăr” Corbu și cu sprijinul companiei OMV Petrom, vă oferă cursul gratuit EDUCAȚIE PENTRU SIGURANȚĂ.
 
Cursul face parte din proiectul EDUCAȚIE PENTRU VIAȚĂ, care cuprinde mai multe activități dedicate elevilor, cu privire la educația pentru sănătate, toleranță, siguranță, sport, mediu și educație rutieră.
 
Cursul se desfăsoară online și este destinat elevilor din clasele V-VIII, din comuna Corbu. Temele abordate sunt de interes pentru categoria de vârstă a elevilor, structurat pe mai multe capitole. Cursul este ușor de urmărit, atât pe calculator, cât și pe telefon sau tabletă. Toate informațiile necesare le puteți găsi pe pagina cursului, dar aveți la dispoziție și pagina Ajutor, unde găsiți răspunsurile la eventualele întrebări privind modul de utilizare a platformei online.
 
Pe parcurs veți descoperi lucruri interesante și aspecte deosebit de importante privind siguranța zilnică, dar aveți ocazia să câștigați premiile puse la dispoziție de sponsorul nostru, dacă finalizați cursul și răspundeți la chestionarele oferite. De asemenea, puteți iniția discuții și putem discuta pe marginea subiectelor dezbătute, direct pe pagina cursului.
 
Nu trebuie să urmați tot cursul in aceeași zi. Puteți reveni ori de câte ori doriți, aplicația va continua cursul exact de acolo de unde ați rămas. Panoul de control vă arată în ce stadiu al cursului vă aflați.
 
Evaluarea va ține cont de următoarele criterii:
  • parcurgerea lecțiilor disponibile
  • timpul alocat fiecărei lecții
  • răspunsurile la chestionare
  • discuțiile inițiate pe platformă

Aceste informații se salvează pe platforma online și pot fi verificate de noi, dar și de cadrul didactic coordonator.

Pentru orice nelămuriri, nu ezitați să ne contactați la datele de contact disponibile pe pagina cursului, la e-mail contact@centrulculturalcorbu.ro, whatsapp 0731 609 699, sau prin mesaj pe facebook – Centrul Cultural Corbu.

Pentru a păstra legătura, am creat grupul de Whatsapp “Educație pentru viață”, unde puteti pune orice intrebări, puteți primi ajutor privind logarea, parcurgerea lecțiilor, etc. Pentru a intra în grup, accesează imaginea de mai jos sau scanează codul QR.