Beyond21
Concentric
Educatie pentru viata
Step Up Generation
Go Smart
Lupta pentru tine
previous arrow
next arrow

Dans sportiv

Încă din primii ani de viaţă părintii încep să se întrebe ce activitate este potrivită pentru copilul său şi în ce fel acesta îl va modela şi îl va ajuta să se dezvolte. Dansul este prima alegere în rândul părinţilor pentru copii lor pentru că ascesta oferă cel mai mare număr de beneficii. În primul rând vorbim de dezvoltarea armonioasă din punct de vedere fizic.

Un copil care face mişcare îşi va creşte imunitatea în faţa bolilor precum şi rezistenţa fizică în diferite activităţi. În al doilea rând, această activitate se desfăşoară în grupuri organizate de mai mulţi copii de vârste apropiate ceea ce permite o socializare foarte bună, având posibilitatea să înveţe să lucreze în echipă, să se respecte unul pe celalalt şi să se simtă bine în preajma altor persoane decât cele cu care sunt învăţaţi.

Orele de dans sunt special create pentru fiecare grupă de vârstă pentru că fiecare copil să se simtă în stare să ducă la bun sfârşit acel stil de dans. În timpul acestor cursuri copiii au parte şi de exerciţii de ritmică astfel dezvoltâdu-se “urechea muzicală”. Spectacolele şi concursurile organizate au rolul de a le creşte încrederea în forţele proprii pentru prezent dar şi pentru viitor.

Copiii vor avea posibiliatea de a merge şi în cantonamente la munte, unde pot fi însoţiţi şi de părinţi, fraţi şi surori. Cantonamentele sunt tabere cu program de antrenemente dar şi multă distracţie.

La cursurile noastre copiii pot învăţa trei stiluri de dans: dans modern, dans sportiv (vals, tango, quick step, cha-cha, samba, jive, rumba, salsa şi bachata) şi balet având posibilitatea de a alege un stil sau pe toate.