miercuri, septembrie 27Asociația Centrul Cultural Corbu
previous arrow
next arrow
Slider

CURS PC

Un instrument tot mai des prezent in viata de zi cu zi a elevilor si tinerilor, calculatorul este adesea folosit simplist, pentru cateva operatiuni de baza. Dezvoltarea abilitatilor de operare a acestuia aduce beneficii majore in activitatea zilnica, in procesul educational si de formare profesionala.

Cursul pune accent pe instruirea practica, prin metode interactive, personalizate, in functie de nevoile si competentele individuale. Vom intra impreuna in tainele functionarii computerului, ale sistemelor de operare si aplicatiilor. Vom invata sa configuram, sa asamblam si sa diagnosticam un calculator personal, precum si configurarea si utilizarea echipamentelor de acces la interet, dar si multe altele.

Cursul se desfasoara cu mana pe tastatura, astfel incat nu este nevoie de notite, tot ce se invata ramane invatat din sala.

In plus, pentru a nu fi stresati de tehnologie si spatiul inchis, vom avea zile de recreatie, impreuna, in mijlocul naturii.

Cursul este gratuit, se desfasoara pe o perioada de 8 saptamani (sambata) si se desfasoara la Centrul de Tineret Corbu, in cadrul proiectului “GO Smart!”, derulat de Asociatia Centrul Cultural Corbu, cu sprijinul companiei OMV Petrom.


Inscrieri:

Numele si prenumele

E-mail

Varsta