vineri, septembrie 22Asociația Centrul Cultural Corbu
previous arrow
next arrow
Slider

conKIDStador – editia a X-a, 2018

La multi ani, copii!
Concursul CONKIDSTADOR, ajuns la editia a X-a, a adunat iar o suta de copii si o mie de zambete.

Probele au adus in fata juriului cei mai talentati si curajosi copii, veniti sa se joace impreuna, in cea mai frumoasa zi a anului.

Juriul, format din voluntarii EVS, Mariam, Juan si Aleko, a acordat doar note mari, iar concurentii au obtinut premii frumoase si aplauzele publicului.

Multumim partenerilor nostri – Primaria Comunei Corbu, Asociatia Creative+ si sponsorului acestui eveniment – compania OMV Petrom, pentru bucuria oferita copiilor.

Felicitari voluntarilor care au lucrat intens pentru pregatirea si desfasurarea evenimentului si tuturor copiilor prezenti!

Vă invităm la cel mai îndrăgit concurs – conKIDStador!
Am pregătit probe pentru fiecare dintre voi: muzică, talente, probe sportive, perspicacitate, cultură generală, dans și multe altele.
Voi pregătiți-vă de joacă, noi pregătim premiile!

Inscrierile se fac pe site, dar si direct in ziua concursului.

Vă așteptăm pentru a 10-a oară în minunata lume a copilăriei, la un concurs de nota 10!


PROBE


Concurenții vor asculta o melodie, care se opreste brusc. Sarcina lor este să continue melodia, respectând versurile originale. Concurenții părăsesc competiția după mai multe răspunsuri greșite. Ultimii trei concurenți rămași în cursă câștigă premiile acestei runde.

INSCRIERE

Orice talent ai avea, este timpul și locul să-l arăți tuturor. Fie că este vorba de muzica, voce, instrumente, o disciplină sportivă, sau orice alt talent, trebuie doar să fii prezent. Poți participa individual, sau în echipă. Juriul va acorda note, iar premiile vor fi obținute de primii 3 concurenți.

INSCRIERE

Mingea a facut întotdeauna spectacol. Spectacol trebuie să facă și concurenții înscriși la această probă, având la dispoziție 3 minute să imprezioneze juriul prin freestyle.

INSCRIERE

Concurenții primesc câte 5 întrebări de cultură generală, din diverse domenii. Întrebările sunt surprinzătoare, hazlii și antrenante, astfel că orice copil va putea să răspundă, dacă lasă acasă emoțiile. Premiile sunt câștigate de concurenții cu cele mai multe răspunsuri corecte.

INSCRIERE

Pe un ecran se vor afișa imagini cu vedete din diverse domenii. În 15 secunde va trebui să scrieți numele vedetei, pentru a acumula puncte.Cu punctele puteti cumpăra indicii, în cazul în care vedeta nu este recunoscută în timpul acordat. De asemenea, primii 3 concurenți vor fi premiați.

INSCRIERE

Traseul cu obstacole, consacrat de-a lungul celor 9 ediții de până acum, are de această dată un aspect nou. Forma fizică va fi combinată cu îndemânarea și perspicacitatea, toate, contra-cronometru. Concurenții care obțin cel mai scurt timp vor primi premiile puse în joc.

INSCRIERE

Proba se desfășoară în echipe de 2 copii, sau individual. Se dă un cuvânt, pe care concurentul, cu căștile pe urechi, va trebui să-l citeasca pe buzele partenerului și să-l rostească. Cei mai curajoși vor fi invingători.

INSCRIERE

SUCCES!


FORMULAR DE INSCRIERE

Numele (obligatoriu)

Vârsta (obligatoriu)

Proba (obligatoriu)