miercuri, august 10Asociația Centrul Cultural Corbu
previous arrow
next arrow
Slider

Concurs de Halloween

Dragi copii, organizăm pentru voi un Concurs de Halloween.

Știm că mulți dintre voi veți scobi dovleci pentru ziua de Halloween. Pentru a vă rasplăti munca, pentru a vă stimula imaginația, precum și pentru a vă oferi ocazia de a învăța mai multe despre această sărbătoare, dar și despre istoria și tradiția românească autentică, vă propunem acest concurs, al cărui regulament vi-l prezentăm mai jos.

1. Vino sâmbătă, 29 octombrie 2016, între orele 9.00 – 13.00, la Centrul de Tineret, cu un dovleac sculptat în spiritul sărbătorii de Halloween.
2. Dovleacul trebuie să impresioneze prin stilul de decorare, să fie unic, executat fără ajutorul adulților.
3. Fiecare dovleac trebuie să conțină în interior, pe o foaie de hârtie scrisă de mână, o scurtă istorie, la alegere, despre: Sărbătoarea de Halloween, Castelul Bran, sau Vlad Țepeș.

Lucrările vor fi expuse la Centrul de Tineret, vor primi un număr, urmând a fi votate de participanții la activități, fără ca aceștia să știe cui aparține fiecare dovleac. Expoziția se va desfășura între orele 13.00 – 15.00, iar festivitatea de premiere va avea loc la ora 15.30, după numărarea voturilor primite.

Primii trei concurenți cu cele mai multe voturi vor fi premiați, premiul constând într-o excursie la Castelul Bran, în ziua de Halloween, luni – 31 octombrie 2016.

Dovlecii vor fi înapoiați copiilor, după jurizare și anuțarea câștigătorilor concursului, deci vor putea fi folosiți în ziua de Halloween.

Condiții de participare:
• Vârsta: 12 – 18 ani;
• Domiciliul stabil în comuna Corbu;
• Fiecare concurent poate participa cu un singur dovleac;
• Concurenții trebuie să aibă acordul părinților pentru participarea la concurs;
• Concurenții trebuie să aibă acordul părinților pentru participarea la excursie. Dacă unul dintre câștigători nu poate merge în excursie, va fi ales următorul din clasament.

Vă așteptăm și vă dorim mult succes!

halloween