Beyond21
Concentric
Educatie pentru viata
Step Up Generation
Go Smart
Lupta pentru tine
previous arrow
next arrow

Canto

curs-canto

Vocea umană este modul firesc, cotidian de comunicare între oameni și totodată un magnific “instrument muzical”, care prin inflexiunile și diversele culori timbrale ale sale, ne produce reacții emoționale de mare intensitate și trăiri sufletești înălțătoare.

Cursul de canto își propune ca obiective depistarea calităților vocale ale cursanților și încadrarea acestora în grupele vocale potrivite, pentru a putea imprima o pregătire adecvată și corectă fiecărui cursant după tipul de voce, pe care-l posedă.

De asemenea, formarea unei tehnici corecte de respirație, a unei emisii sonore lejere și formarea vocii, prin dezvoltarea unui ambitus cât mai amplu și omogen, coroborat cu timbrul natural al vocii, constituie preocuparea noastră în vederea pregătirii calitative ale unui cântăreț.

Cursul de canto poate fi accesat pentru performanță, începând cu vârste, aproximativ între 14-16 ani pentru fete și 17-19 ani pentru băieți și/sau în funcție de perioada individuală de stabilizare a vocii, în sau după perioada de pubertate. Pentru a ajunge la performanta, insa, este neveoie ca vocea, tehnicile muzicale si cunostintele teoretice sa fie dobandite si exersate de varste cat mai fragede.

Cursul de canto are loc sambata, intre orele 13 – 18, pretul fiind 140 lei/luna.


Inscrieri

Cod de securitate:
security code
Va rugam sa introduceti codul de securitate:

Trimite