Pian

 

Programul de lectii de pian dedicat incepatorilor inspira dragostea pentru muzica tuturor participantilor, indiferent de varsta. Aceste lectii au ca obiectiv sa ii invete pe cursanti cadrul general al muzicii, referitor la citirea notelor muzicale si ritm.

Programul de lectii de orga dedicat celor de nivel intermediar are drept scop imbunatatirea cunostintelor muzicale si a repertoriului muzical.

Lectii de pian pentru orice varsta

Programul de lectii de pian creat special pentru cei cu varsta cuprinsa intre 6-10 ani are in vedere dorinta naturala a acestei varste pentru invatare intr-o atmosfera recreativa si prietenoasa.

Pentru programul de lectii dedicat celor cu varsta peste 10 ani am avut in vedere si posibilitatea de a invata piese adaptate varstei lor, precum si invatarea unor bucati muzicale melodioase, care sa le sporeasca placerea de a canta.

Toate programele noastre de lectii includ posibilitatea invatarii improvizatiilor creative si experiente de ansamblu: acompaniament, muzica de camera. Lectiile de pian ofera posibilitatea citirii la prima vedere, recunoastere si reproducere de sunete si fragmente muzicale, teorie, tehnica orgaistica, repertoriu, improvizatie si armonie.

Lecţiile sunt individuale şi sunt deschise tuturor, indiferent de vârstă, atât celor aflaţi la început de drum, cu sau fără un background muzical prealabil, cât şi celor avansaţi, profesionişti sau amatori, dornici să-şi îmbunătăţească abilitaţile muzical-interpretative la pian.

Modul de abordare pentru cei mici este atrăgător prin sunet, ritm, imagine şi joc, copilul dumneavoastră intrând în fascinanta lume a muzicii. Orele de pian sunt axate în special pe dezvoltarea imaginaţiei, coordonării motorii, limbajului şi, nu în ultimul rând, memoriei copiilor, muzica dezvoltându-le emisfera stângă a creierului, unde se gasesc centrii memoriei verbale şi aptitudinilor muzicale. 

Cursurile au loc in fiecare luni si joi, ora stabilindu-se in functie de programul copilului.


Inscrieri

Cod de securitate:
security code
Va rugam sa introduceti codul de securitate:

Trimite
Translate »