Dans sportiv

 

Cursul de dans sportiv se adreseaza copiilor cu varsta intre 7 – 14 ani, baieti si fete, cursul fiind sustinut de Clubul de Dans Dino Constanta.

Clubul de dans sportiv Dino Constanta fost infiintat in anul 2009 din dorinta noastra si a copiilor da a putea participa oficial la concursurile de dans, imediat dupa infiintare devenind afiliat la Federatia Romana de Dans Sportiv. Cursurile de dans se adreseaza atat copiilor cat si adultilor de orice varsta, incepatorilor sau celor mai experimentati.

Dansul sportiv este un sport de echipa constand in parteneriatul intre un baiat si o fata intr-un cuplu de dansatori ce interpreteaza pe muzica diferite ritmuri utilizand tehnici specifice. De-a lungul timpului s-au cristalizat doua sectiuni in functie de caracterul si provenienta dansurilor: sectiunea standard sau europeana (vals lent, tango, vals vienez, slow fox si quick step) si sectiunea dansurilor latino-americane (samba, cha-cha-cha, rumba, paso doble, jive).

Aceasta activitate are insa si un puternic impact psihic asupra celor care o practica. Parteneriatul in dansul sportiv dezvolta relatiile inter-umane si o stare generala de bine. Dansatorii au incredere in ei insisi iar copiii pe langa o dezvoltare fizica armonioasa si o personalitate frumoasa au si un colectiv in care invata eticheta specifica dansului de societate – asa cum era numit el acum o vreme.


Inscrieri 

Cod de securitate:
security code
Va rugam sa introduceti codul de securitate:

Trimite

Translate »