Dans modern

 

DANSUL MODERN este o activitate distractiva de care se poate bucura copilul tau. Aceasta disciplina sportiva ofera corpului, mintii si imaginatiei posibilitatea de a se exprima.

Cursul se adreseaza copiilor cu varsta cuprinsa intre 5 – 14 ani, cu energie si inclinatie catre dans.

Copilul tau va intalni noi prieteni, va invata pasi de dans, va asculta muzica minunata si va avea o activitate sanatoasa. Numeroase studii au demostrat beneficiile aduse de dans pentru sanatatea unui copil. In primul rand, dansul ii dezvolta inteligenta , dansul este un exercitiu pentru corp si pentru minte in acelasi timp.

Dansul modern este foarte potrivit pentru cei mici, cu resurse mari de energie şi creativitate, care vor sa se miste, sa cunoasca, sa simta.
Dansul imbina muzica si miscarea, permitand copilului sa descopere magia acestora si sa se dezvolte armonios. Astfel, copilul invata sa iubeasca muzica, ritmul, miscarea, eleganta, frumosul, bunul simt, respectul, si impartaseste toate aceste bucurii cu alti copii de varsta lui.

Totodata, dansul modeleaza frumos caracterul copilului, stimuland rabdarea si disciplina, ambitia de a lupta pentru rezultate, aspecte care ii vor folosi in intreaga sa viata.


Inscrieri

Cod de securitate:
security code
Va rugam sa introduceti codul de securitate:

Trimite

 

Translate »